Traiteurservice / catering

Traiteurservice / Weekmenu

Traiteurservice / Weekmenu

Traiteurmenu 7 - 9 mei

Sinds de coronacrisis is het niet meer mogelijk om grote gezelschappen te cateren. Daarom is Cadenza overgestapt op het 'thuis-uit-eten-concept' waarbij we gerechten aan huis bezorgen. Van donderdag tot en met zondag.

 

De ingrediënten worden zoveel mogelijk regionaal ingekocht bij onze leveranciers: Bio bij Jansen, Slagerij Rijpma, De Friese Tuin, Jansma Haule, Doarpstún Snakkerburen, Veltman Vis, de Streekboeren, Wâldfarming en Kaashandel Van Dijk. 

 

Wilt u het menu iedere dinsdag in uw mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar info@cadenzacatering.nl!

 

 

Lunch

Lunch

Soepen, lekker belegde broodjes in alle soorten en maten, salades, wraps, fruitspiesjes, Cadenza heeft alles in huis om u een fijne lunch te bezorgen. Zowel thuis als op de werkvloer. Wilt u een uitgebreide lunch met meerdere gangen? Dat kan uiteraard ook. Wij doen u graag een menuvoorstel. 

 

Lunch

Hapjes

Hapjes

De hapjes van Cadenza zijn smaakmakers voor iedere gelegenheid. Fingerfood, tapas, hapjes in filodeeg, hapjes gepresenteerd in een glaasje, in een schuitje, op een lepel of op een spiesje: de hapjes van Cadenza zijn nooit hetzelfde. De koks laten zich inspireren door het seizoen en bepalen meestal op het laatste moment hoe de hapjes worden geserveerd en gepresenteerd. Supervers en lekker!

 

Hapjes

 

High tea

High tea

Voor de liefhebbers van zoet en hartig verzorgt Cadenza een uitgebreide high-tea. Sandwiches met vlees, vis en vega, muffins, fruitcake, kleine hartige taartjes, minibroodjes, heerlijke bonbons van InChoc, verse fruitsappen en huisgemaakte vruchtenbavarois, het is een greep uit de gerechtjes waar u uit kunt kiezen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Tapas

Tapas

Waan u in Mediterrane sferen met de hedendaagse tapastraditie van kleine en grote gerechtjes. Cadenza verzorgt koude en warme tapasgerechten voor bij de borrel, de lunch of als hoofdmaaltijd.  


Tapas

Buffetten

Buffetten

Buffetten verzorgen wij in alle soorten en maten, in alle stijlen of thema's, voor kleine of grote gezelschappen; het is maar wat u wenst. Onze koks werken met seizoensgebonden producten, ze zijn creatief en bedenken steeds weer andere gerechten, smaken en samenstellingen. 

 

Buffetten (vanaf 20 personen)

  

 

 

Diner

Diner

Cadenza verzorgt diners voor kleine en grote gezelschappen. Het menu wordt in overleg met u samengesteld, we zoeken er mooie wijnen bij van onze vaste leveranciers, de aankleding kunnen we voor u regelen en onze bediening legt uw gasten in de watten. Afhankelijk van uw wensen, het aantal gangen, het aantal gasten, de locatie en de benodigde huurmaterialen wordt een prijs vastgesteld.

 

Diners (vanaf 10 personen):

Vergaderen en eten

Vergaderen en eten

Steeds vaker maken directies, besturen en managementteams gebruik van de optie om na werktijd te vergaderen en te eten. Dat bespaart tijd en zorgt voor een prettige en informele sfeer! Cadenza dekt de tafels, zet alles klaar, serveert een voor- en hoofdgerecht en eventueel een dessert zodat u in alle rust en privacy de zaken kunt bespreken.  

Op de werkvloer

Op de werkvloer

Op de werkvloer wordt natuurlijk ook gegeten. In plaats van het meegebrachte boterhammetje is het veel leuker om samen te eten. Dat versterkt de teamspirit! Wij kunnen ontbijten en lunches verzorgen, maar uiteraard ook maaltijden als er overgewerkt moet worden. Stevige kost, maaltijdsalades, pastagerechten, bijna alles kan!

Dranken

Dranken

Cadenza biedt een ruim assortiment dranken. Biologische sapjes, smoothies, huiswijnen, dinerwijnen die met zorg worden geselecteerd en uiteraard ook cocktails!