Service

Service op locatie

Service op locatie

Het Cadenza-team legt u en uw gasten graag in de watten. De koks bereiden de lekkerste hapjes en gerechten, de bediening zorgt ervoor dat de gerechten en de drankjes optimaal worden gepresenteerd en uitgeserveerd. We richten een locatie in en ruimen nadien alles weer op, zodat het lijkt alsof er niets is gebeurd. U hoeft niets te doen!  

Huurmaterialen

Huurmaterialen

Cadenza heeft een ruim assortiment servies. Overwegend wit en strak. Wilt u liever een ander servies? Wij werken samen met leveranciers van de fraaiste collecties servies, bestek, glaswerk en tafellinnen. Ook andere materialen zoals tafels, stoelen, statafels, loungebanken, parasols en wat er maar meer nodig is om een feest aan te kleden kunnen allemaal gehuurd worden. Wij adviseren u graag! 


 

 

Tenten en inrichting

Tenten en inrichting

Wilt u een feestelijke tent in uw tuin of bij uw bedrijfspand? Tegenwoordig zijn ze verkrijgbaar in alle stijlen en maten. De inrichting bepaalt u zelf: hip, klassiek, robuust of in een bepaald thema. Geluid, verlichting, verwarming, meubilair, bloemen of andere accessoires, het kan allemaal voor u geregeld worden.