Specialiteiten

Walking dinner

Walking dinner

Walking dinners zijn helemaal in! In een informele sfeer worden diverse gerechtjes rondgebracht op kleine bordjes. Geen gedekte tafels, geen verplichte zitplaats en niemand hoeft in de rij te staan. Iedereen kan van de op locatie bereide gerechten genieten, staand of zittend. En op iedere locatie: bij u thuis, op uw bedrijf, in fabriekshallen of op jachtwerven bijvoorbeeld...

 

 

Walking dinner

Live cooking

Live cooking

Cadenza verzorgt meer dan een lunch, buffet of diner. De koks van Cadenza geven een extra dimensie aan uw evenement door de zintuigen van uw gasten te prikkelen. Uw gasten 'beleven' de spetterende pannen, de heerlijke aroma's en de vaardige handelingen van de koks.


Wilt u dat wij bij u thuis of op uw bedrijf komen koken? Neem dan contact met ons op! 

Bruiloften

Bruiloften

Trouwen, dat doe je meestal maar één keer in je leven. En dat moet een geweldige feestelijke dag zijn! Met een goede voorbereiding verloopt een huwelijksdag soepel, zie je alleen maar blije gezichten en kan het bruidspaar zelf er ook optimaal van genieten. Wij adviseren een toekomstig bruidspaar graag, want wij weten inmiddels wel wat er allemaal bij komt kijken! Wie trouwplannen heeft is bij ons aan het goede adres. Bovendien hebben we een scala aan locaties in Friesland!

 

Afspraak maken? Bel of mail ons! 

 

Huwelijksdiners

Event- & Crewcatering

Event- & Crewcatering

Cadenza heeft ruime ervaring met event- en crewcatering. Een greep: Befrijdingsfestival Fryslân, Welcome to the Village, Oranjewoud Festival, Keningsmiel Veenklooster, Jeugd Theaterschool Meeuw, City Proms, Into the Grave, Cityrock, Tryater, Neushoorn, Stadsoase, Winterfeest Leeuwarden (Carabosse Compagnie), Aftelfeest Leeuwarden, Loop Leeuwarden, Jailhouse Rock, Sail Amsterdam, Sail Harlingen, Elfstedentocht (Tryater), Welcome Home (SBS-6), Film & Eten, film Nynke.

 


Kookworkshops

Kookworkshops

Samen koken met familie, vrienden of collega's? Bij Cadenza leert u de kneepjes van het vak aan de hand van helder beschreven receptuur. Met goede en verse ingrediënten tovert u gezamenlijk de fraaiste gerechten op tafel. Op onze bovenverdieping hebben we een ruimte voor u ingericht, waar u samen van al het lekkers kunt genieten.


Wij hanteren een maximum van 16 personen. Prijzen en menu's op aanvraag.   


 

Chocola

Chocola

Chocola, daar word je blij van! Op de bovenverdieping van ons pand is een heuse chocoladefabriek gehuisvest. Leendert en Emmy Klaassens van InChoc bereiden hier de heerlijkste bonbons van de beste soorten cacao. Leendert Klaassens goochelt met fruit, likeuren, koffie, thee en kruiden en maakt van iedere bonbon een ware chocoladesmaakbom!

 

De bonbons worden speciaal gemaakt voor diverse toprestaurants in Nederland en zijn niet verkrijgbaar op de particuliere markt. U kunt de bonbons exclusief bij ons bestellen ter aanvulling van een high-tea of ter afsluiting van een diner bijvoorbeeld.