Op locatie

  • #

Cadenza Catering adviseert u graag bij het inrichten van de locatie van uw bijeenkomst of evenement. Bij u thuis of op de zaak. Beschikt u zelf niet over een geschikte locatie, dan zoekt Cadenza samen met u naar een oplossing. Voor lunches, diners, huwelijksfeesten en bedrijfsevenementen etc. is altijd een passende locatie te vinden!

 

In Friesland:

 

Feestelijke en zakelijke bijeenkomsten:

Keramiekmuseum Princessehof, Leeuwarden. Het voormalige stadspaleis uit de 17e eeuw van Maria Louise van Hessen-Kasse (Marijke Meu). Een recent verbouwde en schitterende locatie met een grote tuin in het centrum van Leeuwarden. De parkeergarage is op 50 meter afstand. Voor zakelijke bijeenkomsten en privéfeesten.

 

Fries Museum, Leeuwarden. In het nieuwe Fries Museum aan het Wilhelminaplein zijn twee ruimtes beschikbaar voor privé- of zakelijke diners en lunches. De Panoramazaal op de derde verdieping en de Stedelijke Vitrine op de tweede verdieping. 

 

Dekemastate, Jelsum. Deze state uit de 16e eeuw heeft een prachtige tuin en is een officiële trouwlocatie. Op het landgoed zijn meerdere gebouwen die geschikt zijn voor feesten, zakelijke bijeenkomsten en uitvaarten bijvoorbeeld. Dekemastate is ook met de sloep bereikbaar.

De Koperen Tuin, Leeuwarden. Een prachtige monumentale locatie in het midden van de Prinsentuin, het groene hart van Leeuwarden. Met diverse fraaie zalen, een sfeervol terras en een trouwkoepel! Voor recepties, diners, bruilofts-, bedrijfs- en privéfeesten, vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. 

 

Catshuis, Leeuwarden. Een monumentaal pand aan de stadsgracht in hartje centrum. Voor bruiloften, diners, feesten en zakelijke meetings.

 

Pollepleats, Westhem. Een duurzame luxe groepsaccomodatie in het Friese merengebied voor bruilofts- en bedrijfsfeesten, teambuilding, businessmeetings en familiefeesten.

 

Cleyn Alserd, Engelum. Deze 'witte boerderij' ligt midden in het weidse Friese landschap op 9 km afstand van Leeuwarden. De groepsaccomodatie (en trouwlocatie) heeft 30 slaapplekken, een grote zaal met bar, terrassen, een game-room en een grote speelweide. Geschikt voor groepsuitjes, bruiloften of zakelijke bijeenkomsten.

 

LOFT Boksum. Dit voormalige kerkje is omgebouwd tot een kleurrijke locatie met verschillende ruimtes, geschikt voor workshops, trainingen, vergaderingen, teambuilding, bruilofts-, bedrijfs- en privéfeesten.

 

Ir. D.W. Woudagemaal, Lemmer. Een unieke locatie met allure. Voor bruiloften, vergaderingen, lezingen, symposia en andere zakelijke bijeenkomsten.

 

De Pharshoeke, Heeg. Een bungalowpark aan het Heegermeer, ideaal voor teambuilding, businessmeetings of familiefeestjes. Zeilen met skûtsjes en barbecuën op een eiland, het kan allemaal.

 

Gast op stal. Een geheel gerestaureerde kop-hals-romp boerderij aan de Dokkumer Ee bij Wyns. Voor familieweekenden, vergaderingen, workshops en andere meetings.

 

Terherne Haven. Een modern vakantiepark met havenhuisjes, sloepen en zeilboten, vlakbij het Sneekeermeer. Voor bedrijfsuitjes, zakelijke bijeenkomsten, huwelijksfeesten en privéfeesten.  

 

Uitvaarten: 

Afscheidscentrum Andringastate, Marsum. Een stijlvolle en serene locatie, midden in de Friese landerijen, waar u alle tijd en ruimte heeft om afscheid te nemen van een dierbare overledene.

 


Andere locaties waar Cadenza o.a. heeft gecaterd:  

AA-Kerk, Groningen / Blokhuispoort, Leeuwarden / Business Center Johannes de Doper, Leeuwarden / Cyrstalic Business Park, Leeuwarden / De Duif, Amsterdam / Dutch Design Center (Pastoefabriek), Utrecht / Fries Museum, Leeuwarden / Gemeentemuseum Hannemahuis, Harlingen / Gerechtsgebouw, Leeuwarden / Grote Kerk, Leeuwarden / Hanzehogeschool, Groningen / Idazaal, Hofkwartier Den Haag / Jachtwerf De Vries, Makkum / Kerk Jelsum / Kerk Swichum / Koninklijke Tichelaar, Makkum / De Koornbeurs, Franeker / Kunstacademie Friesland / De Lawei, Drachten / Natuurmuseum Fryslân, Leeuwarden / NHL, Leeuwarden / Old Burger Weeshuis, Leeuwarden / Paleis van Justitie, Leeuwarden / RUG Campus Fryslân / Tweemastklipper Poolster, Harlingen-Leeuwarden / Poptaslot, Marsum / Provinciehuis, Leeuwarden / Salonboot De Gaasterland, Leeuwarden / Scheepvaartmuseum, Sneek / Stadhuis en Stadskantoor, Leeuwarden / Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden / Strandpaviljoen, Ballum / Swan van Makkum, Sail Amsterdam / Thamerkerk, Uithoorn / Tryater, Leeuwarden / Tweemaster Mars, Harlingen / Wetsus, Leeuwarden.